TOIMITILAVÄLITYS JA VUOKRALAISEDUSTUS

 

Real Partners tarjoaa asiantuntevia vuokrauspalveluita niin toimitilojen  omistajille kuin niiden käyttäjille ja hakijoille.  Pitkä kokemuksemme ja tiivis yhteistyömme kiinteistön omistajien kanssa sekä käytössämme olevat viimeisimmät markkinatiedot takaavat toimitilahankkeen  onnistumisen ja helpottavat asiakkaan keskittymistä  omaan liiketoimintaansa. Toimimme toimisto-, liiketila- ja varasto- sekä logistiikkatilojen parissa koko Suomen alueella.

 

Toimitilaa etsiville yrityksille Real Partners etsii liiketoimintaan parhaiten sopivat toimitilat ja toimitilojen omistajia palvelemme tarjoamalla toimitiloja potentiaalisille käyttäjille ja löytämällä tiloihin sopivat vuokralaiset.

 

Toimistot

 

Tiimillämme on vuosikymmenten  kokemus Suomen toimistomarkkinoista. Tiivis yhteistyömme kaikkien merkittävien  kiinteistönomistajien kanssa takaa viimeisimmät tiedot vapaista ja vapautuvista kohteista, sekä tulevaisuuden  toimistokohteista. Kokonaisvaltaiset  palvelumme takaavat sen, että asiakkaamme voi keskittyä omaan liiketoimintaansa.  Toimimme toimistomarkkinoilla sekä välittäjän että vuokralaisedustajan  roolissa.

 

Liiketilat

 

Tarjoamme retail-asiantuntemustamme liiketilojen käyttäjille, kiinteistön omistajille ja  kiinteistösijoittajille liiketilojen vuokrauksessa ja erilaisissa kiinteistökehityshankkeissa. Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota lisäpalveluita kiinteistökehityshankkeen suunnitteluun  ja hankekehitykseen  sekä esimerkiksi vaihtoehtoisiin rahoitusratkaisuihin.

 

Tuotanto-, varasto- ja logistiikka-tilat

 

Real Partnersin  kokemus takaa parhaan mahdollisen toimialatuntemuksen. Ymmärrämme teollisuuden ja logistiikan yritysten tilojenkäytön tarpeet ja tarjoamme  räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Alan parhaat verkostot tilojen käyttäjistä ja kiinteistönomistajista toimitilojen rakentajiin mahdollistavat  parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksellesi.

 

 

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJOIHIMME:

PETRI MELLA

Toimitusjohtaja,

Partner

tel. +358 50 539 9170

petri.mella@realpartners.fi

 

JYRI LINDQVIST

Partner

tel. +358 40 513 5932

jyri.lindqvist@realpartners.fi

 

 

JYRKI MOILANEN

Partner

tel. +358 400 546 116

jyrki.moilanen@realpartners.fi

 

 

REAL PARTNERS OY

 

Mechelininkatu 1A

FI-00180 Helsinki

 

Y-tunnus: 2651792-1