Real Partners – erinomainen kumppani kiinteistön kehittämiseen

Tarjoamme asiantuntemustamme avuksi erilaisiin kiinteistönkehityshankkeisiin kiinteistön
omistajille, kiinteistösijoittajille sekä toimitiloja käyttäville yrityksille.

Real Partners on erinomainen kumppani kiinteistösi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota palveluita kiinteistönkehityshankkeen suunnitteluun ja hankekehitykseen sekä esimerkiksi vaihtoehtoisiin rahoitusratkaisuihin.

KIINTEISTÖKEHITYS

Jos kiinteistö on vajaakäytössä eikä se houkuttele vuokralaisia, tai jos sen liikeidea on vanhentunut tai se on peruskorjauksen tarpeessa, kannattaa miettiä kiinteistön laajempaa kehittämistä. Kehittämisen kautta kiinteistön elinkaari pitenee ja se voi saada uuden elämän. Kehittämisen avulla kiinteistön arvoa voidaan nostaa.

Esimerkkejä toteuttamistamme kiinteistökehityksen hankkeista

Carel Capital Oy / Kiinteistökehitys

Sijoitusyhtiö Carel Capital Oy:n toimeksiannosta Real Partners Oy laati sijoittajan omistamalle tontille liiketoimintamallin, joka mahdollisti uuden monitoimitilan rakentamisen Vantaan Koivuhakaan. Projektin laajuus oli 3 000 neliötä.

Asiakkaat: Dräger Suomi, Mekonomen ja ProMart Oy

LVI DAHL / Kiinteistökehitys

LVI DAHL etsi uusia toimitiloja Itä-Helsingin alueelta. Real Partnersin avustamana löydettiin tontti sekä rakennusliike, joka toteutti
asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt toimitilat. Hankkeen laajuus noin 1 300 neliötä.

KATSO LISÄÄ REFERENSSEJÄMME  >>
OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

AMMATTITAITOISTTA KIINTEISTÖKEHITYSTÄ HELSINGIN, ESPOON, VANTAAN ja KOKO ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA

Real Partners tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset kiinteistökehityspalvelut rakennuttajille, sijoittajille, kiinteistöjen omistajille sekä toimitiloja käyttäville yrityksille alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Etelä-Suomi.