Real Partners – laadukas ja asiantunteva kiinteistöalan kumppanisi

Real Partners on suomalainen kiinteistöalan asiantuntijayritys, jolla on vahva kansainvälinen kokemus. Yhtiö perustettiin vuonna 2014 ja sen perustajilla on useiden kymmenien vuosien kokemus toimitilamarkkinoista.

Vahvuuksiamme ovat paikallinen asiantuntemus, pitkäaikainen kokemus ja osaaminen sekä omistautuminen asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtämiseen.

Paikallinen asiantuntemuksemme auttaa meitä tarjoamaan asiakkaalle juuri hänelle sopivia tilavaihtoehtoja. Tunnemme markkinat ja teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistön omistajien kanssa. Meillä on alalta pitkä kokemus, jonka ansiosta pystymme ymmärtämään paremmin asiakkaan tilatarpeet ja tarjoamaan hänen liiketoimintaansa sopivia vaihtoehtoja. Perehdymme aina asiakkaan tarpeisiin ja liiketoimintaan huolella, jotta pystymme auttamaan toimitila-asioissa parhaalla tavalla.

Real Partnersilla on laaja kohdevalikoima ja hankimme koko ajan myös uusia toimitiloja välitykseemme. Meillä on kattava yhteistyöverkosto ja teemme vahvaa yhteistyötä kiinteistön omistajien kanssa.

Suomalaista toimitilaosaamista vahvalla kansainvälisellä taustalla

Real Partnersilla on laajat kansainväliset yhteydet ja sen perustajilla on useiden vuosien kokemus työskentelyssä kansainvälisissä kiinteistöalan yrityksissä, kuten Aberdeen Asset Management ja Colliers International.

Autamme ammattitaitoisesti ja luotettavasti kaikissa toimitilahankkeissa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >>