Yritysten konsultointi toimitila-asioissa

Kaipaatko asiantuntevaa konsultointia kiinteistösijoitus- ja kiinteistösalkkustrategioihin liittyen? Kauttamme saat luotettavan ja asiantuntevan tuen.

Yritysten konsultointipalvelut on suunnattu kiinteistön omistajille, kiinteistösijoittajille sekä toimitilojen käyttäjille. Tarjoamme kiinteistösijoitus- ja kiinteistösalkkustrategioihin liittyvää konsultointia, joka sisältää esimerkiksi kohteiden analyysin, toimenpidesuosituksen sekä
toteutuksen.

Esimerkkejä toteuttamistamme kiinteistökonsultoinnin hankkeista

Halonen Oy / Kiinteistökonsultointi

Real Partners laati arviolausunnot useasta Veljekset Halonen Oy:n omistamasta kiinteistöstä ja liiketilasta Helsingissä, Vantaalla
ja Lappeenrannassa.

Sijoittajat / Kiinteistökonsultointi

Real Partners toimi ostajan neuvonantajana kaupassa, jossa kansainvälinen sijoittajaryhmä osti saksalaispankin lainasalkun. Real Partners laati markkinahinta-arvion ja business planin lainojen vakuutena olevista kiinteistöstä yhteensä 20 kiinteistöä yli 210 000 m².

Ulkomainen ostaja / Kiinteistökonsultointi

Real Partners avusti ulkomaista ostajaa suunnitellun yrityskaupan valmistelussa ja arvioi ostettavan yrityksen kolme pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa logistiikkakiinteistöä yhteensä yli 40 000 m².

KATSO LISÄÄ REFERENSSEJÄMME  >>
OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

AMMATTITAITOISTA KONSULTOINTIA TOIMITILA-ASIOISSA

Real Partners tarjoaa laadukkaan ja ammattitaitoisen toimitiloihin liittyvän konsultoinnin myyjille, ostajille ja vuokraajille alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Etelä-Suomi.