Laadukasta ja luotettavaa kiinteistöalan asiantuntijapalvelua

Pitkä kokemuksemme kiinteistöalalta ja toimitilojen parista sekä tiivis yhteistyömme kiinteistön omistajien kanssa ovat palvelumme kulmakivi. Käytössämme olevat viimeisimmät markkinatiedot takaavat toimitilahankkeen onnistumisen.

Palveluihimme kuuluu neuvonanto kiinteistökaupoissa, toimitilojen välitys ja vuokralaisedustus, kiinteistökehityksen palvelut sekä yritysten konsultointi toimitilakysymyksissä.

NEUVONANTO KIINTEISTÖKAUPOISSA

Etsitkö ostajaa toimistorakennukselle, liikekiinteistölle, teollisuushallille tai varastolle? Real Partners tarjoaa ensiluokkaista neuvonantopalvelua kiinteistöjen kauppatilanteessa.

LUE LISÄÄ  >>

TOIMITILOJEN VÄLITYS

Etsitkö vuokralaista vapaana olevaan toimitilaasi? Etsitkö uutta toimitilaa yrityksellesi? Real Partners tarjoaa asiantuntevaa vuokrauspalvelua niin toimitilojen omistajille kuin niiden hakijoille ja käyttäjille.

LUE LISÄÄ  >>

KIINTEISTÖKEHITYS

Kuinka saada kiinteistöstä toimiva ja viihtyisä toimitila, jolle on kysyntää? Miten kasvattaa kiinteistön arvoa ja saada aikaan säästöä kuluissa? Tarjoamme asiantuntemustamme avuksi erilaisiin kiinteistönkehityshankkeisiin.

LUE LISÄÄ  >>

YRITYSTEN KONSULTOINTI TOIMITILA-ASIOISSA

Kaipaatko asiantuntevaa konsultointia kiinteistösijoitus- ja kiinteistösalkkustrategioihin liittyen? Kauttamme saat luotettavan ja asiantuntevan tuen.

LUE LISÄÄ >>